ABB

Reparació i venda de motors elèctrics ABB

Distribuidor i taller autoritzat de ABB MOTORS, amb stock propi de motors AC normalitzats.

El nostre departament tècnic l’hi buscarà la millor solució tècnica i econòmica en motors ATEX, ANTIDEFLAGRANTS, MOTORS C/C, SERVOMOTORS  I CONVERTIDORS DE FREQÜÈNCIA ABB.

Servei tècnic ABB per a:

Motors de Baixa Tensió
ABB presenta els motors de baixa tensió de corrent alterna amb una eficiència energètica i un cicle de vida perfeccionats. Al mateix temps, la companyia ha organitzat la seva cartera de motors estàndard en tres gammes.

Motors per Atmosferes Explosives
ABB ofereix una àmplia gamma de motors d’alta i baixa tensió per tots els tipus de proteccions, certificat segons els principals estàndards.

Generadors Síncrons
Milers d’aplicacions en generadors síncrons en el món ens donen un àmplia experiència i coneixement en tot tipus d’indústries.

Servomotors i Servodrives
L’àmplia gamma de Servodrives Brushless satisfà a tots els nostres clients complaent tots els requisits de la indústria de l’automatització.

Motors CC
ABB ofereix una àmplica gamma de motors CC per gairebé tot tipus d’aplicacions. Els motors són dissenyats seguint les següents pautes: procès, confiabilitat i qualitat. La combinació d’una gran experiència junt amb nous desenvolupaments tecnològics ens ha posicionat en el lideratge del mercat.

Distribuidor oficial:

Motors de Baixa Tensió
Motors de baixa tensió de corrent altern amb una eficiència i un cicle de vida perfeccionats.

Motors per Atmosferes Explosives
ABB ofereix una àmplia gamma de motors d’alta i baixa tensió per tots els tipus de proteccions, certificat segons els principals estàndards.

Servomotors i Servodrives
L’àmplia gamma de Servodrives Brushless satisfà tots els requisits de la indústria de l’automatització.

Motors Amb Fre de l’Aplicació General
Els motors amb fre ABB són motors estàndard modificats per aplicacions i càrregues de fre, per exemple motors d’inducció tifàsics amb dimensions estàndard i potència nominal. El disc de fre electromagnètic està monitoritzat, tant amb corrent altern com contínu des d’un rectificador situat en el terminal del motor.

Motors Per Altes Temperatures Ambientals
El motor per entorns exigents està disponible en una configuració estàndard, capaç d’operar a temperatures de fins a 90º C.

Motors Monofàsics d’Aplicació General
Motors de baixa tensió i corrent altern induït monofàsic amb carcassa d’alumini. Motors per prestacions estàndard per OEM.

Motors Per Servei Marí
Els motors per aplicacions de marina de ABB estan certificats segons totes les principals societats de classificació internacionals. Estan dissenyats per estalviar energía, aspecte de vital importància en aplicacions marítimes.


Tallers Soler. Venda i reparació de motors ABB a les províncies de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.
Amb tallers de reparació de motors elèctrics a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.