ABS

Taller de reparació de bombes amb una dilatada expèriencia en la reparació de bombes sumergibles, agitadors i airejadors. Gràcies a les nostres instal.lacions i banc de proves, podem provar tot tipus de bombes en càrrega real, aportant al client una gràfica del rendiment real de la bomba un cop reparada.

Reparació d’equips ABS:

Aigua resudual domèstica i comercial
Productes i solucions per la recollida de l’aigua resudual procedent de vivendes i instal·lacions públiques i el seu transport a la xarxa municipal de sanejament. L’ofera d’ABS inclou bombes petites per aigües residuals, estacions elevadores i estacions de bombeig prefabricades. Les solucions ABS són sinònim de fiabilitat, funcionament eficaç i fàcil instal·lació.

Xarxes de senajament
Productes i solucions per la xarxa municipal de col·lectors d’aigua residual. L’oferta d’ABS inclou equipament per sistemes de bombeig a pressió i per les estacions de bombeig de la xarxa de sanejament, estacions de bombeig centrals, bombeigs de capçalera de planta i estacions de bombeig pluvials. Les nostres solucions estan recolzades per un profund coneixement de l’aplicació, així com per equips de disseny probat i certificat, i un total entendiment de com funciona la xarxa de col·lectors de recollida d’aigües.

Tractament de l’aigua residual
Productes i solucions per les fases de pretractament/separació mecànica i el tractament de les aigües residuals urbanes i industrials. Les nostres solucions inclouen equips per la fase de pretractament com son reixes de gruixut, tamisos de fins tipus Monoscreen i Rotoscreen, transportadors sinfin, desarenadors i premses de sòlids; així com equips i solucions pels diferents processos inclosos en el tractament, tals com ventilació, recirculació, bombeig, agitació i barreja. Els notres serveis inclouen des del soport tècnic en la selecció d’equips i l’adaptació del cost del cicle de vida, fins a proporcionar un soport complet en el funcionament i manteniment de la planta.

Buidatge
Productes i solucions per aplicacions de buidatge en pràcticament qualsevol situació en obres de construcció, túnels, drassanes, dics secs, mines o pedreres. Els nostres productes, disponibles tant en lloguer com en venda, deixen sec el lloc de treball d’una manera econòmica i eficaç. Les solucions de buidatge del Grup ABS són la combinació òptima d’equips, coneixements i servei. Les nostres bombes de buidatge es caracteritzen pel seu disseny modular, fàcil transport i robusta construcció.

Tallers Soler és un taller per a la reparació de les bombes ABS a les províncies de Barcelona i Tarragona.
Amb tallers de reparació de bombes a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.